Den franske landsholdsspiller Paul Pogba er lige med til VM i Rusland for at forsøge at hive trofæet med hjem til det sydeuropæiske land. Han er som bekendt i gruppe med os, Danmark, Peru og Australien, og faktisk har midtbanespilleren og resten af hans holdkammerater allerede kvalificeret sig til knock-outfasen. De har nemlig vundet det to første gruppespilskampe. Af den grund er tirsdagens landskamp mod de danske drenge ligegyldige for Paul Pogba og co.

Den nuværende Manchester United-spiller er fast besluttet for at han skal nå at vinde en international titel med landsholdet. Han var i finalen ved EM sidste sommer, men Paul Pogba måtte tage skuffet hjem. De tabte nemlig til Portugal. Og nu tyder noget på, at det kan blive sidste gang, at den tidligere Juventus-spiller er til stede ved en VM-slutrunde. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

Hvad er årsagen til dette?

I og med at Paul Pogba kun er 25 år, så kan det altså ikke være hans alder der trykker og siger nej til en slutrunde i fremtiden. Så hvad kan det så være?

Hovedpersonen selv udtaler følgende: “Måske er det min sidste VM-slutrunde. Vi ved det ikke endnu. Jeg nyder det virkelig lige nu. Jeg prøver at glemme kritikken af mig og så prøver jeg at svare igen ved at spille fodbold på banen. Det er det eneste modsvar jeg kan give.

“Det eneste jeg kan give er, at jeg giver alt for mit land. For min trøje og for mit nation. Det er jeg ønsker i Rusland i år. At yde det ypperste og så må vi se, hvor det bærer hen.

Tidligere VM-vinder til Pogba: Du kommer til at sidde på bænken!

“Jeg er realistisk med hensyn til det faktum, at det kan blive min sidste VM-turnering. Jeg ved ikke hvad der sker i morgen. Måske blive jeg skadet for resten af mit liv. Måske sker der noget i mit privatliv. Og så kan jeg ikke spille fodbold. Jeg spiller som om det er min sidste.”