Den 31-årige AS Roma-angriber Edin Dzeko rygtes ifølge italiensk medie væk, fra AS Roma. Der er interesse fra Serie A-konkurrenten AC Milan.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Tuttosport, er AC Milan på udkig efter en ny angriber. AC Milan har en angriber fra Serie A i kikkerten, og det er en erfaren en. Det er AS Roma-angriberen Edin Dzeko på 31 år.

(Photo by Dino Panato/Getty Images)

Edin Dzeko er velspillende og han starter mere eller mindre altid inde, hos AS Roma. Så derfor er det tvivlsomt om AS Roma har interesse, i at lade den erfarne angriber forlade klubben. Dog kan alderen spille en rolle, ifølge Tuttosport.

Den 31-årige angriber slog tilbage i perioden 2007 til 2010 igennem hos Bundesliga-klubben Wolfsburg. Derefter gik turen til Premier League-storklubben Manchester City, hvor Edin Dzeko havde et lidt blandet ophold.

I 2015 gik turen så væk fra Premier League, og mod Serie A-storklubben AS Roma. Edin Dzeko er en af de store profiler hos den italienske klub, og nu er der så interesse fra Serie A-konkurrenten AC Milan.

Går AC Milan ud og forstærker deres angreb?

AC Milan har ifølge mediet interesse i at forstærke angrebet. Nikola Kalinic rygtes samtidig væk fra AC Milan, efter et noget skuffende skifte. Nikola Kalinic rygtes i skrivende stund mod kinesisk fodbold, hvor der skulle være interesse.

Edin Dzeko kan ifølge Tuttosport blive AC Milans nye stjerneangriber, men de forventer ikke skiftet bliver en realitet. Grunden til det er at AS Roma formentlig ikke vil sælge Edin Dzeko, samtidig med at de nok ikke lige vil sælge til en direkte konkurrent.

Men hvis nu AC Milan kommer med et kæmpe bud på Edin Dzeko, så kan det måske godt være at det kan blive muligt. Eftersom at AS Roma formentlig så kan gå ud og finde sig en mulig erstatning, til det nuværende førstevalg på angrebsposten.

Læs også: Kinesisk klub jagter AC Milan-duo