Der er to AC Milan-spillere som rygtes væk fra den italienske klub, og mod en kinesisk klub. Den klub som viser interesse i AC Milan-duoen er Guangzhou Evergrande.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato rygter to AC Milan-spillere væk fra klubben. Det er Lucas Biglia og Nikola Kalinic som begge to har det svært, med at få spilletid og derfor kunne et skifte være en mulighed.

(Photo by Dino Panato/Getty Images)

De to spillere er henholdsvis 31 og 30 år gamle, og derfor bør de overveje  et skifte, ifølge mediet. Det er dog ikke en velkendt europæisk klub som viser interesse, men derimod en kinesisk klub.

Det er den kinesiske klub Guangzhou Evergrande, som ifølge Calciomercato viser interesse i AC Milan-duoen. Evergrande har tidligere forsøgt at hente Nikola Kalinic til klubben, dog formåede de ikke at sikre sig kroaten.

Hvilken pris de to erfarne spillerne vil koste at hente væk fra Milan, vides endnu ikke. Dog forventer mediet ikke at det bliver en absurd høj pris, da de to spillere ikke ligefrem er førstevalg hos AC Milan.

Endnu engang tyder det på at en kinesisk klub er klar, til at tilbyde absurd høje lønninger. Hvilket så formentlig godt kan sikre de kinesiske klubber, nogle profiler fra de store europæiske fodboldklubber og fodboldligaer.

Har AC Milan handlet for stort ind?

AC Milan var i sommers ude og hente en del spillere til klubben, specielt efter der kom nye kinesiske ejere til klubben. Derfor bør AC Milan også overveje at sælge de spillere, som de ikke bruger og derfor egentlig ikke har brug for.

Der er Lucas Biglia og Nikola Kalinic nogle af de spillere, som AC Milan formentlig godt kan sælge. Samtidig med at de nok godt kan sikre sig en solid sum penge, på salg af de to spillere. Specielt hvis de bliver solgt til den kinesiske klub, som formentlig har et kæmpe bud klar.

Læs også: Så lang karantæne får dommeren, der sparkede ud efter spiller i PSG-kampen