Serie A-storklubben AC Milan, har stor interesse i skuffende Premier Leage-angriber.

Af Lasse D. Drescher

AC Milan har interesse i Premier League-angriber, som til dagligt spiller for Chelsea. Det er den spanske angriber Alvaro Morata, som ikke ligefrem har overrasket hos Premier League-storklubben Chelsea.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 25-årige angriber blev hentet til Chelsea, i håbet om at han kunne blive ekstremt målfarlig. Det er dog ikke for alvor sket, og derfor rygtes Morata allerede væk fra Stamford Bridge igen. Mediet Gazzetta dello Sport skriver samtidig, at Morata blev spottet i Milano sidste måned.

Alvaro Morata har ifølge mediet dog ikke kun været rygtet til AC Milan, men også den spanske storklub Atletico Madrid. Prisen som det forventes at den 25-årige spanske angriber er værdisat til, ligger på omkring 500.000.000 kroner.

Gennaro Gattuso har været solid, efter han overtog trænerrollen hos AC Milan. Det er ifølge mediet Gazzetta dello Sport, ham som er gået forrest i jagten på Alvaro Morata. Det er også forståeligt, efter de to angribere som AC Milan har hentet til klubben, har skuffet.

De to spillere som blev hentet til klubben, er Nikola Kalinic og André Silva. Nikola Kalinic blev hentet til fra Fiorentina, og det har ikke været en succes. Det samme er gældende for den unge portugiser André Silva, som kom fra den portugisiske storklub FC Porto.

Har Alvaro Morata skuffet?

Alvaro Morata har som tidligere nævnt ikke imponeret, efter at han skiftede til den engelske storklub Chelsea. Alvaro Morata er ikke blevet udtaget, til den spanske landsholdstrup som rejser til VM-slutrunden i Rusland, denne sommer.

Morata formåede i 24 kampe for Chelsea, at sende 11 afslutninger i netmaskerne, og der er ingen tvivl om at Morata formentlig ikke har været pengene værd.

Læs også: Premier League-storklub vil sikre sig Juventus-profil