Premier League-storklub viser stor interesse i Juventus-forsvarsspiller, som er ret så erfaren.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal viser stor interesse Juventus-forsvarsspilleren Medhi Bentaia. Der er nemlig interesse fra Premier League-storklubben Arsenal, der jagter en solid forsvarsspiller som forhåbentlig kan være skadesfri.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Tilbage i 2013-2014 spillede den 31-årige forsvarsspiller, hos den italienske storklub AS Roma. Efter den solide sæson med 37 kampe på banen, skrev Medhi Benatia under med den tyske storklub Bayern München.

I 2016 var Benatia så udlejet til Juventus, fra Bayern München. Den udlejning resulterede så i, at Juventus hentede Benatia til klubben, på en permanent aftale. Nu efter en solid tid hos Juventus, rygtes den erfarne forsvarsspiller væk fra Serie A.

Prisen som London-storklubben Arsenal tilbyder, ligger ifølge det italienske medie på omkring 175.000.000 kroner. Det tyder lidt på at Unai Emery og Arsenal har planer, om at forstærke forsvaret hos Arsenal.

Hvilket også er forståeligt, da de i de seneste par sæsoner, har haft store problemer med skader. Formentlig også fordi deres forsvarsprofiler har været lidt oppe i årene, og derfor har lidt sværere, ved at spille en fuld sæson.

Der er formentlig mange Arsenal-fans som håber på, at se handlen gå igennem. Da Medhi Benatia er solid, og det har han vist hos Serie A-storklubben Juventus. Dog kan man stadig stille spørgsmålstegn ved, at Arsenal jagter en 31-årige forsvarsspiller.

Får ArsenaL et stærkt forsvar, i den kommende sæson?

Calciomercato fastslår dog stadig, at Medhi Benatia ville være en solid signing af Arsenal. Så hvis Arsenal formår at få Laurent Koscielny tilbage i topform, så kan deres forsvar bestå af den franske stjerne, og Juventus-spilleren Medhi Benatia.

Medhi Benatia er dog ikke den eneste Juventus-spiller, som rygtes mod Arsenal. Den engelske storklub har også vist interesse, i højrebacken Stephan Lichtsteiner.

Læs også: Planen er klar: Man United vil hente Real-profil til Old Trafford