AC Milan-legenden Kaká rygtes mod den italienske storklub, dog ikke som spiller. Det forventes at Kaká vil blive tilbudt en rolle, formentlig i trænerstaben hos Serie A-klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at AC Milan er på jagt efter forstærkninger. Det er dog ikke til spillertruppen, men istedet til trænerteamet hos den italienske storklub. Det er en tidligere AC Milan-spiller, som rygtes tilbage til klubben.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Det er den tidligere brasilianske fodboldstjerne Kaká, som rygtes tilbage til Serie A-storklubben. Brasilianeren Kaká er nemlig i dag, blevet spottet i den italienske by Milano. Det meldes samtidig at Kaká og ledelsen skal holde møde i morgen, om et muligt samarbejde.

Calciomercato melder dog intet om hvilken rolle, AC Milan formentlig vil tilbyde den tidligere stjernespiller. Det italienske medie skriver dog, at de tror der er størst chance for at Kakä bliver en del af trænerteamet.

Den nu 35-årige brasilianer står noteret for lidt over 300 kampe, for den italienske storklub. Det blev i de kampe til lige over 100 mål, for den brasilianske midtbanespiller. Det er også blevet til nogle trofæer, i løbet af tiden hos AC Milan.

Kakä har med AC Milan vundet titlerne VM for klubhold, Champions League og Serie A en gang. Imens har AC Milan med Kaká på banen, formået at vinde UEFA Super Cup to gange.

Kan hans historie hos AC Milan spille en rolle?

Der er ingen tvivl om at Kaká er en stjerne, som mere eller mindre alle fodboldfans kender eller har hørt om. Derfor forventes det at brasilianeren formentlig kan bruge noget af hans erfaring som spiller, til at hjælpe de nuværende AC MIlan-spillere.

Det kan også være at Kakás store personlighed hos AC Milan, kan hjælpe på truppens seriøsitet, både på træningsbanen men også ved kampene.

Læs også: Zidanes ønskeseddel er klar: Fem stjerner rygtes mod Santiago Bernabeu