Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har ifølge spansk medie, afsløret hvilke fem spillere der står på hans ønskeseddel. Det forventes dog ikke at Florentino Perez vil give Zidane lov, til at forsøge at hente alle spillerne til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol melder nu, at Zinedine Zidane har givet Real Madrid-præsidenten hans ønskeseddel. På den franske træners ønskeseddel er der flere velkendte, og meget dyre navne.

(Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images)

Derfor forventes det ikke at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez, giver Zidane lov til at sikre sig alle spillerne. Der er også flere spillere, som mere eller mindre spiller på samme position.

Real Madrid har nemlig ikke været helt fantastiske i Champions League, og det samme gælder for La Liga. Real Madrid er på nuværende tidspunkt 10 point efter førerholdet FC Barcelona, og derfor kunne forstærknigner være et muligt emne.

Det er fem spillere på listen, og den første er den 23-årige målmand fra Athletic Bilbao Kepa Arrizabalaga. De andre spillere er Marquinhos fra PSG, Juventus-stjernen Paulo Dybala og så Tottenham-duoen Harry Kane og Dele Alli.

De tre spillere som formentlig ikke skifter til den spanske storklub

Mediet understreger at der er nogle spillere, som de ikke forventer skriver under med Real Madrid. Medmindre at der bliver tilbudt en absurd høj pris, samtidig med at lønnen også vil blive høj.

De spillere som mediet ikke forventer skifter til Real Madrid, i den nærmeste fremtid er blandt andet Tottenham-duoen. Samtidig med at det er Juventus-stjernen Paulo Dybala, forventes at blive hos den italienske storklub.

Specielt de tre førnævnte stjerner, spiller fuld tid på deres klubhold. Samtidig med at de er to store klubber de spiller for. Derfor forventes det ikke, at de bare sådan forlader deres klub uden videre, medmindre et super godt tilbud kommer.

Læs også: Brasilianer var et kæmpe FLOP i Manchester City: Nu er han tæt på skifte til europæisk storklub