Den 23-årige AC Milan-spiller Suso, rygtes ifølge Calciomercato væk fra Milan, og mod Premier League-storklubben Tottenham Hotspur.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige spanske AC Milan-kantspiller Suso, rygtes ifølge det italienske medie Calciomercato, mod Premier League-storklubben Tottenham Hotspur. Det tyder på at Tottenham skal til at handle ind nu.

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Serie A-storklubben AC Milan, har allerede handlet meget ind denne sommer. Efter de kinesiske ejere har overtaget, er der bare blevet handlet stort ind. Både til defensiven men også til offensiven.

Spillere som Hakan Calhanoglu, Franck Kessié, Andrea Conti, Ricardo Rodriguez, André Silva og Juventus-stjernen Leonardo Bonucci. Det som har overrasket flest, er nok at Bonucci forlod Juventus for at tage til AC Milan.

Leonardo Bonucci var i manges øjne Juventus’s klippe i midterforsvaret, og han var rygtet mod Manchester City. Det afviste Juventus dog hurtigt. Derfor kom det for mange som et chok, at Bonucci lige pludselig skiftede til Serie A-konkurrenten.

Bør AC Milan-spilleren overveje skiftet til Premier League?

Det tyder ifølge rygterne ikke på, at den spanske kantspiller, har den store fremtid hos AC Milan. Derfor kunne et skifte til Tottenham være en solid mulighed for Suso. Mauricio Pochettino har også vist, at han ofte bruger unge spillere.

Det forventes ifølge det italienske medie, at AC Milan kræver omkring 165.000.000 kroner, for den spanske kantspiller.

Læs også: Stoke-stjerne rygtes væk fra klubben