Den 24-årige Stoke-stjerne Giannelli Imbula rygtes væk, og primært mod en italiensk klub. Stoke-træneren Mark Hughes har samtidig udtalt, at Imbula kan forlade Stoke, såfremt det rigtige bud kommer.

Af Lasse D. Drescher

Rygter fra Italien fortæller at den italienske klub Torino, skulle have stor interesse i en af Stokes vigtigste spillere. Det er den 24-årige Giannelli Imbula. Imbula rygtes ifølge rygterne, kraftigt mod den italienske klub.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Giannelli Imbula blev Stoke Citys dyrest købt spiller, i klubbens historie. Torino skulle have forsøgt at få fat i Imbula, på et lån med mulighed for at købe permanent. Det har Premier League-klubben dog afslået.

Stoke City betalte i sommers omkring 150.000.000 kroner, for at hente Giannelli Imbula væk fra FC Porto. Det meldes at Torino står klar med omkring 115.000.000 kroner for den belgiske midtbanespiller.

De italienske rygter nævner samtidig, at AS Roma og Galatasaray samtidig også har interesse i den 24-årige. Dog forventes det at Serie A-klubben Torino, er i førersædet på nuværende tidspunkt.

Forlader Stoke-stjernen klubben denne sommer?

Mediet StokeSentinel skriver at Stoke-træner Mark Hughes, har været ude og tale om rygterne. Hughes snakker blandt andet om at Stoke ikke vil udleje Imbula. Samtidig fortæller han at hvis det rigtige bud kommer, er der mulighed for at Imbula forlader Stoke, denne sommer.

Læs også: Stort drama i CL: FCK tabte, men gik alligevel videre