AC Milan har to spillere i kikkerten, til at forstærke truppen. Der er store planer for fremtiden, hos Milan-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at AC Milan har stor interesse i to spillere, til at forstærke deres trup. Den ene spiller er en vi kender fra Juventus, nemlig den kroatiske kantspiller Marko Pjaca, som ikke får så meget spilletid hos Juventus.

(Foto: Getty Images)

Den anden spiller er en brasiliansk forsvarsspiller, som spiller hos den brasilianske klub Sao Paulo. Det er den 24-årige brasilianer Rodrigo Caio som har spillet meget hos Sao Paulo siden sit gennembrud i 2011.

Rodrigo Caio står noteret for omkring 268 kampe for den brasilianske klub. Det er samtidig blevet til fire kampe for det brasilianske landshold. Meldingen lyder på at AC Milan har planer om at leje Rodrigo Caio, og så sætte en frikøbsklausul ind i aftalen.

Den klausul forvents at lyde på omkring 110.000.000 kroner. Der meldes i øjeblikket intet om hvad den italienske storklub Juventus forventes, at kræve for 23-årige Marko Pjaca. Men det bliver formentlig ikke billigt, eftersom at AC Milan er en direkte Serie A-konkurrent.

AC Milan-træneren Gennaro Gattuso har forstærket AC Milan-truppen i den seneste sæson, men det blev blot til en sjetteplads i Serie A. Derfor har AC Milan fået sikret sig en plads i Europa League, men det er ikke helt nok for AC Milan-ledelsen og tilhængerne.

Kan AC Milan blande sig i toppen af italiensk fodbold?

Den italienske storklub har store planer og visioner for fremtiden. De ønsker at komme tilbage i toppen af italiensk fodbold, og kunne deltage i Champions League hver sæson. Derfor skal der også hentes forstærkninger til klubben.

AC Milan handlede også stort ind sidste sommer, men det har ikke været så gode indkøb. Specielt ikke de to angribere André Silva og Nikola Kalinic, som begge har været kæmpe skuffelser.

Læs også: Bayern-træner: Lewandowski forlader ikke klubben!