Akinfenwa ses her sammen med Wimbledons maskot. [Getty Images]

Akinfenwa ses her sammen med Wimbledons maskot. [Getty Images]

Nu er det officielt! Næsten da…

Adebayo Akinfenwa, som også i England bliver kaldt for “The Beast”, er officielt blevet anerkendt som den stærkeste fodboldspiller i historien af Guiness’ World Records.

Sådan er det i hvert fald i videospilsserien FIFA fra Electronic Arts Sports, der udkommer hvert år.

Den nuværende AFC Wimbledon-angriber er officielt nu den stærkeste fodboldspiller i FIFA-serien efter han satte rekorden om at være den stærkeste spiller i spillet. Med en gennemsnitlig rating på 97.6; 97 i FIFA 12, 99 i FIFA 13, 97 i FIFA 14 og 98 i FIFA 16.

Wimbledon-angriberens rating på 98 i styrke i dette års udgave af FIFA gør ham til den stærkeste spiller, hvad angår styrke. Han ligger to point over sin nærmeste konkurrent, Christopher Samba fra Dynamo Moskva.

I virkeligheden går det dog ikke helt så godt for engelske Akinfenwa, der må tage til takke med en startopstilling i Wimbledon, der til dagligt spiller i League Two, som er den fjerdebedste række i England.

Akinfenwa har en lang karrierehistorik bag sig, blandt andet har han spillet i litauiske FK Atlantas, walisiske Swansea City og af to omgange Northampton Town.