Afrikas rigeste mand hedder Aliko Dangote. Han er Arsenal-fan, og nå jo! Så er han ikke spor tilfreds med Arsene Wenger. Men det har han nu tænkt sig at gøre noget ved.

ST ALBANS, ENGLAND – JANUARY 30: (L-R) Lucas Perez, Alexis Sanchez, Nacho Monreal and Gabriel of Arsenal before a training session at London Colney on January 30, 2017 in St Albans, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Afrikas rigeste mand, Aliko Dangote, har fortalt, at han har i sinde at købe den engelske Premier League-klub, Arsenal, og det første han vil gøre, når han overtaget klubben, er at fyre manager Arsene Wenger.

Dangote er stor Arsenal-fan og har ofte fortalt om hans planer om at købe London-klubben, men den nuværende ejer, Stan Kroenke, har ingen planer om at sælge. Det holder dog ikke afrikaneren tilbage.

LÆS OGSÅ: Kostede næsten 300 millioner: Nu foretager verdensstjerne et underligt skifte

-Det første jeg ville gøre, er at fyre træneren. Han har gjort et godt stykke arbejde, men en anden skal prøve hans lykken.

Et salg af klubben er blot et spørgsmål om det rette beløb, mener Dangote:

-Hvis de får den rigtige pris, så er jeg sikker på, at de smutter

Dangote har i øjeblikket et kæmpe projekt i gang i den nigerianske hovedstad, Lagos, hvor han agter at bygge et kæmpe olieraffinaderi. Når det står færdigt, er han klar til at købe:

-Når de er færdige med raffinaderiet, så er jeg i position til at købe klubben, udtalte Dangote til en nigeriansk radiostation for nylig.

LÆS OGSÅ: What? – Paulinho betalte selv for skifte til FC Barcelona