Det er blevet til næsten 100 mål i Premier League for Dimitar Berbatov. Han har repræsenteret klubber som Bayer Leverkusen, Tottenham og Manchester United. Ydermere betalte Tottenham næsten 300 millioner kroner, da han ankom til klubben fra Manchester United.

DURBAN, SOUTH AFRICA – JULY 17: Dimitar Berbatov of Manchester United signs autographs for fans after a first team training session on July 17, 2012 in Durban, South Africa. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Det er dog ved at være mange år siden efterhånden. Den 36-årige Dimitar Berbatov er derfor ikke længere fodboldspiller på de breddegrader.

For et par år siden lod han sig ophæve samarbejdet med PAOK i Grækenland. Men nu har han efter et års søgen og pause fra fodbold fundet en ny klub: Kerala Blasters i Indien.

LÆS OGSÅ: Mbappés far satte en stopper for PSG-skifte: Kunne have været blevet verdens dyreste

Og det er ikke et helt tilfældigt skifte. Sky Sports beretter nemlig, at Berbatov bliver kollega med sin tidligere holdkammerat, Wes Brown, i Indien.

Og som om det ikke skulle være nok er den tidligere Brøndby-træner og United-assistent, René Meulensteen, træner for den indiske klub.

Det er tredje gang, at Berbatov og Meulensteen forenes. Senest skete det i 2013, hvor Meulensteen hentede Berbatov til Fulham.

I sidste sæson blev det til en andenplads for Kerala Blasters i den bedste indiske række.

LÆS OGSÅ: Se den fulde liste: Disse spillere er nomineret til FIFAs verdens bedste spiller