Fodbold er verdens mest populære sport og følges hver weekend af ufattelig mange mennesker. De professionelle tjener kassen og leverer underholdning for publikum i verdensklasse. Det er dog sådan, at nogle spiller er bedre end andre og det er snart på tide at skille bukkene fra fårene. Verdens bedste spiller skal nemlig udnævnes. 

Af David Paris 

Andres Iniesta er blandt de mest overraskende på den liste, der nominerer 24 af verdens aller bedste spiller til netop prisen, pokalen og hæderen som verdens bedste fodboldspiller. Den spanske landsholdsangriber har fundet vej til listen, der naturligvis er udarbejdet af FIFA, på trods af kun 13 kampe fra start for FC Barcelona.

Det er en selvfølge, at Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar er på listen, men i skyggen af disse tre store favoritter til at løbe med titlen, finder man outsiderne Paulo Dybala og Gianluigi fra Juventus, der i sidste sæson nåede Champions League-finalen.

Årets spiller i Chelsea, N’Golo Kante er sammen med Eden Hazard eneste Chelsea-spiller, mens rivalerne fra Manchester United og Manchester City ingen spillere har på listen.

Svaret på hvem der i virkeligheden er verdens bedste fodboldspiller kommer vi tættere på den 21. august, når trænere, holdledere, anfører og et panel af eksperter skal stemme om de tre spiller de synes er bedst. Herefter afgøres det i endnu en afstemning.

Se den fulde liste herunder:

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
Leonardo Bonucci (AC Milan, Juventus in 2016-17)
Gianluigi Buffon (Juventus)
Dani Carvajal (Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Paulo Dybala (Juventus)
Antoine Griezmann (Atletico Madrid)
Eden Hazard (Chelsea)
Zlatan Ibrahimovic (Free agent, Manchester United in 2016-17)
Andres Iniesta (Barcelona)
Harry Kane (Tottenham)
N’Golo Kante (Chelsea)
Toni Kroos (Real Madrid)
Robert Lewandowski (Bayern Munich)
Marcelo (Real Madrid)
Lionel Messi (Barcelona)
Luka Modric (Real Madrid)
Keylor Navas (Real Madrid)
Manuel Neuer (Bayern Munich)
Neymar (Paris Saint-Germain, Barcelona in 2016-17)
Sergio Ramos (Real Madrid)
Alexis Sanchez (Arsenal)
Luis Suarez (Barcelona)
Arturo Vidal (Bayern Munich)