Den 22-årige angriber Harry Kane, der i øvrigt sikrede Mauricio Pochettino et enkelt point i søndagens kamp mod Liverpool, tog sig en snak med Liverpool-træner Jürgen Klopp efter kampens slutfløjt. 

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Nu har den talentfulde angriber, ifølge den irske avis Independent, afsløret, hvad Jürgen Klopp sagde til ham i situationen.

Harry Kanes mål, som i øvrigt var af øverste hylde, udlignede Liverpools føring. Selvom det pågældende mål kostede Liverpool to point, så kunne Jürgen Klopp tilsyneladende ikke holde begejstringen nede efter kampen, hvor han som sagt havde en samtale med Harry Kane.

Til Independent udtaler Kane:

”Han sagde kun tre ord. What a strike. Hvis jeg havde scoret endnu et mål, så havde han sikkert ikke sagt det.”

Efter kampen nægtede Jürgen Klopp at løfte sløret for, hvad han sagde til Harry Kane, men han holdt sig til gengæld ikke tilbage med ros i forhold til det flotte mål.

Til Independent udtalte Jürgen Klopp:

”Man bliver nødt til at forsvare fra midtbanen, fordi mellem Dejan Lovren og bolden kom Harry Kane, en rigtig fin angriber, og scorede et mål.”

Målet imod Liverpool var Kanes mål nummer 22 i denne sæson. Der er aldrig en Tottenham-spiller, der har formået at score 22 mål i en enkelt sæson, mens den bedste række i England har heddet Premier League.

Til Independent udtaler Harry Kane endvidere:

”Det er en fantastisk præstation, en præstation, som jeg er meget stolt af. Forhåbentligt stopper det ikke her, forhåbentligt kan jeg score et par mål til.

Jeg havde ikke kendskab til rekorden, før jeg gik på banen. Det er selvfølgelig en fantastisk ting, men tre point er det eneste, jeg tænker på i øjeblikket.

For mig handler det kun om holdet og om at bidrage til, at holdet får så mange point som muligt.”

Tottenhams ene point betød, at de tabte terræn til Leicester på førstepladsen. Selvsamme Leicester svigtede ikke og fik en sejr over Southampton, hvilket betyder, at differencen ned til Tottenham på andenpladsen nu er på hele syv point med kun seks kampe tilbage.

Læs også: Medie: Ny Chelsea-træner bliver præsenteret i dag