Rygterne har svirret i lang tid undervejs, og nu er det ved at være oppe over. Italienske medier beretter om, at Antonio Conte bliver indsat som ny Chelsea-træner i den indeværende uge.

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Italieneren er angiveligt i London for at forhandle de sidste detaljer på plads og for at skrive under med ‘The Blues’. Det skriver de to italienske medier Gazzetta dello Sport og Sky Sports Italia.

15. marts udkom en melding fra det italienske fodboldforbund om at Italien og Conte ville gå hvert til sit, når sommerens EM i Frankrig er overstået.

Chelsea står uden træner fra næste sæson efter fyringen af José Mourinho i novembers. Guus Hiddink har siden da været indsat som midlertidig træner. Antonio Conte har hele tiden været i spil som den næste Chelsea-træner.

Italieneren er i dag taget til London for at snakke med Chelsea om en eventuel ansættelse.

Gazzetta dello Sport meddeler at den italienske træner vil skrive under på en kontrakt af tre års varighed til en værdi af omkring 5-6 millioner pund.

I kontrast til dette modtog Mourinho under sin tid i klubben en sum mellem 9 og 13 millioner pund på årsbasis.

Chelsea er i øjeblikket placeret på en tiendeplads i Premier League, og det bliver nok ikke til europæisk fodbold fra næste sæson, da de pladser synes at være besat.

Læs også: Medie: Barcelona-stjerne til PSG kan blive en realitet