Neymar har adskillige gange været forbundet med et skifte til PSG, men efter et interview med den brasilianske stjernes agent, mener den franske avis L’Equipe nu, at skiftet kan blive til mere end bare rygter.

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Avisen mener nemlig at vide, at den franske hovedstadsklub skulle være parate til at imødekomme Neymars frikøbsklausul på 193 millioner euro, svarende til knap 1,5 milliarder kroner. Det ville gøre den nuværende Barca-spiller til den dyreste nogensinde.

Med Financial Fair Play-reglen, som sætter begrænsninger for, hvor mange penge fodboldklubberne kan bruge, ville man måske tro, at handlen ikke ville kunne gennemføres. Ifølge L’Equipe, er dette dog det mindste problem for den franske storklub, da trøjesalg og salg af merchandise ville indbringe enorme summer ved et eventuelt køb.

Den brasilianske Barca-stjernes agent, Wagner Ribeiro, udelukker i et interview ikke muligheden for et Neymar-skifte til den franske hovedstad. Ribeiro udtaler, at Neymar er en tilhænger af den franske hovedstad, og han ville elske at bo der.

Til L’Equipe udtaler Ribeiro:

“Derfor ville vi kunne forhandle om et skifte, hvis PSG viste interesse. Kontrakten også blive revet over, hvis frikøbsklausulen bliver aktiveret.

193 millioner euro… Jeg tror ikke, at det ville være noget problem for PSG.”

Neymar er efter sigende dog allerede under forhandlinger med Barca om en ny kontrakt, og derfor kan disse udtalelser blot for at lægge lidt pres på den catalanske storklub.

Den brasilianske angriber har i denne sæson scoret 27 mål, og leveret 23 assists i 39 optrædener, på tværs af alle turneringer.

Læs også: Alves kritiserer Cruyff-hyldest