Der blev smækket med døren hos Alvaro Morata, der i løbet af sommerens transfervindue skiftede den spanske hovedstad ud med den engelske, ved at skifte fra Real Madrid til Chelsea FC.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alvaro Morata of Chelsea misses his penalty during the penalty shoot out in the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Alvaro Morata har fået en særdeles god start i Chelsea, efter den spanske angriber skiftede fra Real Madrid i sommerens transfervindue.

Real Madrid har til gengæld ikke fået den bedst mulige start på sæsonen og senest blev det til sølle 1-1 mod bundholdet Levante.

Spanieren forudså faktisk, at det ville komme til at bide Los Blancos bagi, at de solgte den spanske angriber, der altid er garant for mange mål i løbet af en sæson.

LÆS OGSÅ: LÆKAGE: Her er Messis og Ronaldos kort i FIFA 18

Ifølge den spanske avis Don Balon var Moratas sidste ord i Real, før han drog afsted til London, at han ikke ville komme tilbage igen denne gang, og at de ville komme til at savne ham.

LÆS OGSÅ: Så mange penge kunne Brøndby have tjent på at leje Rønnow ud

Umiddelbart ser det ud til, at Alvaro Morata får ret efter en noget skuffende sæsonstart for Los Blancos.