Troels og Jan Bech foretog et rystende valg, da de i transfervinduet spolerede et udlandseventyr for den unge målmand, Frederik Rønnow.

29-07-2013: Superliga Esbjerg vs. AaB – Keeper Frederik Rønnow, Esbjerg (EFB). © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Brøndby lykkedes med at holde på Frederik Rønnow gennem hele transfervinduet, selvom han på den sidste dag af transfervinduet var tæt på Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: OB-anfører sender stikpille til AGF efter point mod Brøndby

TV3 SPORT erfarer, at det var Brøndby, som spolerede skiftet. De indsendte simpelthen dokumenter for sent til den engelske klub, der så ikke kunne nå at registrere den danske målmand.

Ifølge TV3 SPORT skulle Crystal Palace også være rasende på Drengene fra Vestegnen, da det var et særdeles lukrativt tilbud, de havde smidt på bordet.

LÆS OGSÅ: Ny bog afslører: Wenger skulle have været Sir Alex Fergusons afløser

Det lukrative tilbud, som Premier League-klubben kunne sende afsted til Brøndby lød nemlig på hele 11,5 millioner kroner for en lejeaftale, der ville gælde resten af denne sæson. Dertil ville der komme yderligere bonusser.

LÆS OGSÅ: Trøje nummer 7 er ledig: United vil stadig hente fransk angriber

Dermed ville de få målmanden tilbage i sommeren 2018, og her kunne de så sælge ham og tjene yderligere millioner på ham, men Brøndby valgte at gå mod Rønnows ønske om et skifte, idet de ødelagde aftalen ved at indsende dokumenterne for sent.

Den tidligere landsholdsmålmand har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF.

LÆS OGSÅ: God handel: 3 verdensklasse spillere, der alle har spillet for Sporting CP