OB’er sendte efter kampen mod Brøndby en stikpille afsted til AGF.

ODENSE, DENMARK – SEPTEMBER 10: Action from the Danish Alka Superliga
match between OB Odense and Brondby IF at EWII Park on September 10, 2017
in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Da AGF forleden tog imod Randers i det østjyske rivalopgør, rendte Aarhus-mandskabet ind i et smertefuldt nederlag. Gæsterne fra Kronjylland hentede en sikker 4-1 sejr på hjemmebanen i Aarhus.

Som om det i sig selv ikke var nok, sendte OB’eren Kenneth Emil Petersen lige en stikpille i retning mod aarhusianerne, da hans hold selv havde hentet point mod Brøndby, selvom de spillede det meste af kampen med en mand i undertal.

-Jeg kan da huske, at en anden Superliga-klub blev kørt over, da de var en mand i undertal mod Brøndby, udtalte OB’s anfører Kenneth Emil Petersen blandt andet til TV3 Sport efter kampen.

I alt 10.717 tilskuere var søndag aften mødt op på Ewii Park til kampen mellem de to store klubber, OB og Brøndby.

OB startede kampen bedst, og kom da også foran efter bare seks minutters spil, da Izunna Uzuchukwu med et langskud placerede Brøndbys Frederik Rønnow i målet.

Bare tre minutter efter var selvsamme Izunna i centrum igen. Efter en opbremsning af Teemu Pukki, valgte dommer Jakob Kehlet nemlig at smide den nigerianske spiller ud.

OB kunne dog gå til pause foran 1-0. Men det ændrede sig hurtigt efter pausen, hvor gæsterne fra Vestegnen begyndte at få mere og mere overtag i kampen, og Jan Kliment kunne noget heldigt eksekvere en bold ind i netmaskerne til 1-1, der også blev kampens slutresultat.

Dermed kan OB glæde sig over, at de kunne forsvare pointet, selvom de i 80 minutter spillede 10 mod 11.