En ny bog, en selvbiografi af en tidligere Manchester United-formand afslører en mørk hemmelighed. Da Sir Alex Ferguson stoppede i Manchester United, var klubbens føtsteprioritet nemlig at hente Arsenal-manageren Arsene Wenger. Han sagde dog nej og resten er historie. Læs netop den historie lige her. 

Af David Paris 

Vi ved alle sammen, at den nuværende Arsenal-manager Arsene Wenger flere gange har været på vej væk fra London-klubben. Faktisk har flere klubber offentligt erklæret deres interesse i franskmanden, men det er aldrig blevet til noget. I år har han taget fat på sin 20. sæson i Premier League-klubben. Virkeligheden kunne dog have været en anden, da Manchester United-manageren Sir Alex Ferguson i 2002 havde en dårlig sæson. Det skriver det engelske medie The Telegraph i hvert fald.

En ny selviografisk bog af Martin Edwards, der tidligere har været formand for bestyrelse i Manchester United, afslører nemlig, at Wenger skulle have afløst Sir Alex i The Red Devils som klubben også bliver kaldt, tilbage i 2002.

Hovedpersonen selv, Arsene Wenger fortæller følgende om sagen: “Nej, fordi jeg elsker værdierne i denne klub og for mig handler en klub om værdier førs. Meget har ændret sig, men da jeg kom her, handlede denne klub om værdier, jeg elsker også sporten. Derfor er jeg stadig i ‘gamet’. Da jeg ankom her var vi 80 ansatte; i dag er vi 700. De fleste af dem ved jeg ikke længere hvem er. Det er fantastisk at være så mange om ét projekt. 

“Selvfølgelig Manchester United et attraktivt tilbud, men jeg spørger altid mig selv. Er jeg glad her? Svaret var ja og derfor skiftede jeg ikke. Jeg har altid være glad her – og selvom, der er nogen, der ikke have været glad for mig.”