Real Madrid-stjerne fortæller, at han i 2014 afviste både Tottenham og FC Barcelona. Den spanske offensivspiller, Marco Asensio, har i denne uge været i mediernes søgelys på grund af fantastiske præstationer på det spanske landshold. 

Real Madrid-stjerne Asensio

Marco Asensio of Real Madrid during the AUDI Cup final match between Real Madrid and FC Bayern Munich on August 5, 2015 at the Allianz Arena in Munich, Germany(Photo by VI Images via Getty Images)

Den 22-årige Real Madrid-kant har været et emne for et hav af klubber denne sommer. Liverpool bød angiveligt på stjernen.

Og nu melder det spanske medie, Mundo Deportivo, at da Asensio spillede for Mallorca, inden han skiftede til Madrid, var både Tottenham Hotspur og Barcelona interesserede. De scoutede og endte endda også med at byde på ham, men han valgte at blive hos øboerne.

Dengang valgte Florentino Perez og Real Madrid dog at tage affære. Asensio skrev under med Los Blancos i december 2014 for godt og vel fire millioner euro.

Fra Mallorca til Madrid med stor succes

Siden dengang er Asensio steget i graderne hos den spanske hovedstadsklub, og i øjeblikket er hans fast mand på førsteholdet.

Derudover har han spillet 17 kampe for det spanske landshold, inklusive den glimrende præstation mod Kroatien i UEFA Nations League.

Asensio optrådte også for Spanien ved VM i Rusland, og led dermed et nederlag til værtsnationen i den første knockout-runde.

LÆS OGSÅ: Asensio: Sådan sagde jeg farvel til Cristiano Ronaldo