MADRID, SPAIN – MARCH 18: Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid CF celebrates scoring their second goal with teammates Mateo Kovacic (L) and Lucas Vazquez (L) during the La Liga match between Real Madrid CF and Girona FC at Estadio Santiago Bernabeu on March 18, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Real Madrids talentfulde offensive midtbanespiller, Marco Asensio, har talt med Panenka Magazine om Cristiano Ronaldos afgang fra den spanske kongeklub.

Asensio har i denne sæson haft stor betydning for både klub- og landshold. I midtugens Nations League-kamp mod Kroatien stod han blandt andet for en enkelt kasse.

Asensio: Jeg vidste ikke hvorfor, de stillede mig spørgsmål om Cristiano

– Efter Champions League-finalen, spurgte de mig om Cristiano Ronaldos situation i mixed zone, og jeg vidste ikke hvorfor. Jeg spurgte ham om det i bussen, og han fortalte mig bare, at han ikke havde sagt noget.

Efter Champions League-finalen i år, hvor Real Madrid besejrede Liverpool med 3-1, røbede Cristiano Ronaldo Ronaldo i et interview med beIN Sports, at det var hans sidste sæson med Real Madrid.

Sagde farvel over en sms

– Helt ærligt, så tænkte jeg ikke over andet end at fejre min anden Champions League-titel i træk. Og i løbet af ferien sagde vi så farvel over en sms, og det er egentlig det, afslørede Asensio.

Netop Asensio er en spiller, som skal stå for det kreative i Real Madrids offensiv, nu hvor Ronaldo er væk. Og indtil videre er det gået meget godt.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Real Madrid-stjerne afviste både Tottenham og Barca