FC Barcelona prøver endnu engang på at forsøge at lokke Chelseas kantspiller, Willian, til Catalonien.

af: Emil Plovgaard

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

De fik et nej i første omgang. Men så let giver FC Barcelona ikke op. Sidste sommer fik klubben afvist et bud på 55 millioner pund på Chelseas brasilianske kantspiller, Willian.

I januar prøvede de så igen. Denne gang tilbød man Malcom samt et vist pengebeløb, men også det bud blev afvist.

Willian har kun et år tilbage af sin kontrakt, og det kan højst sandsynligt føre til et skifte, hvis Chelsea skal indkassere penge for brasilianeren.

LÆS OGSÅ: Mourinho ikke i tvivl: Disse fire hold går videre til semifinalen i Champions League

FC Barcelona er endnu engang parat til at lægge et bud på Willian. Dog indeholder buddet en noget mindre pris på grund af hans snarlige kontraktudløb. Det skriver den engelske avis, The Telegraph.

Omstændighederne er dog noget indviklet. Det internationale fodboldforbund, FIFA, har nemlig idømt den engelske klub to års karantæne fra alle handler. En karantæne, som man har appelleret.

Derudover mister klubben formentlig også Eden Hazard, der er desperat efter at skifte til Real Madrid, der lokker den belgiske stjerne.

I skrivende stund er Chelsea placeret på en tredjeplads i Premier League, og søndag eftermiddag møder man Liverpool på Anfield i en vigtig kamp i toppen af den bedste, engelske række.