Lyons offensive stjerne er på toppen af ønskelisten hos The Reds denne sommer, som allerede har sikret sig Fabinho og Naby Keita.

Nabil Fekir

PARIS, FRANCE – MAY 28: Nabil Fekir #18 of France and Callum O’Dowda of Ireland battle for the ball during the International Friendly match between France and Ireland at Stade de France on May 28, 2018 in Paris, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Nabil Fekirs agent har her til aften bekræftet, at Liverpool er interesseret i hans klient – men fortæller dog også, at Jürgen Klopp ikke er tæt på at få midtbanespillerens underskrift.

Rygterne har i de seneste par dage floreret omkring den franske VM-stjerne, Nabil Fekir. Den franske landsholdsspillers agent skulle efter sigende have fløjet til Merseyside for at lande en aftale, der skulle være 60 millioner pund værd.

Men spillerens agent, Jean-Pierre Bernes, har indrømmet, at forhandlingerne slet ikke er nået så langt endnu. En aftale er således ikke indgået, og det kan være, den først bliver det efter VM-slutrunden, som begynder om mindre end to uger.

LÆS OGSÅ: 23 mand udtaget: Her er Danmarks trup til VM

Bernes fortalte følgende til den franske avis, Le Proges.

– Jeg har ikke forladt Marseille i denne weekend. Jeg er sammen med min familie.

– Men jeg vil gerne være ærlig. Jeg vil sammen med Nabil tage til Liverpool eller andetsteds, såfremt der nås til enighed med Lyon – og hvis Jean-Michel Aulus (klubpræsidenten i Lyon, red.), giver os det grønne lys.

– Liverpools interesse eksisterer, men i øjeblikket er intet afsluttet, og andre klubber kan sagtens komme ind. Transfervinduet er langt.

Fekir imponerede i sidste sæson for Lyon, hvor han scorede 23 mål og skabte yderligere otte på tværs af alle turneringer. Det var blandt andet den indsats, som gjorde The Reds opmærksom på hans potentiale.

FC Bayern München og Atlético Madrid holder angiveligt også øje med spillerens situation. Det på trods af, at Bernes har afslået rygterne om et skifte til Tyskland.

– Vi har ikke kontakt med Bayern, fortæller agenten.

Den 24-årige Fekir var ubenyttet indskifter, da Frankrig slog Italien med 3-1 i fredags. Les Blues’ sidste venskabskamp, inden det går løs i Rusland mod Australien den 16. juni, er næste lørdag mod USA.

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvor spiller Christian Eriksen i næste sæson?