Denne sæson har været en udover det sædvanlige for danske Christian Eriksen, der har imponeret i Premier League for Tottenham Hotspur samt for det danske landshold, som han var med til at sikre kvalifikation til VM.

Christian Eriksen

Christian Eriksen scorer i udekampen mod Irland, hvor Danmark vandt 5-1. Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Den fornemme sæson har gjort den danske kreatør til et gedigent transfer-emne hos mange klubber. Middelfart-drengen nævnes dagligt i både spanske, engelske og danske aviser, hvor han er hovedperson. I spalterne kædes han sammen med skifte til de to spanske mastodonter, Real Madrid og FC Barcelona.

Eriksens agent, Martin Schoots, tager nu bladet for munden og svarer på de rygter, der har floreret i den seneste tid. Til den engelske avis, Evening Standard, svarer han følgende.

– Det eneste, jeg kan sige om interessen fra flere forskellige klubber, er, at Christian foretrækker ikke at kommentere på historierne. Christian vil fokusere fuldstændig på VM-slutrunden, ligesom han fokuserede på at kvalificere Spurs til Champions League, siger Martin Schoots og fortsætter.

LÆS OGSÅ: Lommen fuld af guld: Premier League-oprykker har store ambitioner – vil hente Cristiano Ronaldo

– Nu da Christian snart skal være far for første gang, er der noget endnu vigtigere, som han skal fokusere på netop nu.

Eriksens nuværende klub, Tottenham Hotspur, har dog udtrykt, at de ønsker at beholde danskeren, som stadig har to år tilbage af sin kontrakt med London-klubben.

LÆS OGSÅ: Mourinho skubber rivalerne væk: Skriver kontrakt med russisk vidunderdreng

Så derfor lader vi det komme an på en lille prøve. Vi vil have jer læsere til at vurdere, hvor Christian Eriksen spiller i næste sæson.

Er det hos Tottenham, hvor han leverer stort, eller skifter han England ud med Spanien? Måske en anden klub end de tre nævnte? Stem herunder.

[yop_poll id=5]

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem vinder VM 2018?