Wolverhampton Wanderers er netop rykket op i Premier League, hvor de skal tørne ud i den kommende sæson. De håber på at kunne gøre en indflydelse i Englands bedste række – og de har de rette ejere, som har store ambitioner og armbevægelser.

I Championship har de netop smadret alle hold under ledelse af Nuno Espirito Santo – den tidligere Porto-træner, som blev hentet til klubben sidste år for at bringe Wolves tilbage i Premier League.

Nye indkøb blev hentet til forud for en lang Championship-kampagne, og mange flere forventes at ankomme til Molineux som forberedelser til gensynet med Englands bedste række, for første gang siden 2012.

Her er et kig på, hvad bookmakerne tro, der kommer til at ske for traditionsklubben.

Danny Ings – odds 5

Danny Ings

Nuværende klub: Liverpool

Ings har kun fået otte startpladser for ‘The Reds’ i den netop overståede Premier League-sæson. Han er øjensynligt røget bag i køen på Anfield, hvor blandt andre Dominic Solanke har overhalet ham.

Med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, som alle også er foran i køen, så ser det ud til, at Ings skal ud og finde sig en ny klub, såfremt han ønsker mere spilletid i den kommende fremtid.

Wolves er favoritter til at hente angriberen.

Alfie Mawson – odds 6

Alfie Mawson

Nuværende klub: Swansea

Mawson har udtrykt et ønske om at vende tilbage til Premier League, efter Swansea som bekendt måtte en tur ned i Championship. Den walisiske klub vil efter sigende ikke stå i vejen for ham, og dermed kan han frit skifte klub.

Mawson, som blev udtaget til Englands trup tidligere på året, menes at koste i omegnen af 20 millioner pund.

London-klubberne Arsenal og Tottenham har også været kædet sammen med den nuværende Swansea-spiller.

Yaya Touré – odds 6

Yaya Touré

Nuværende klub: Uden klub

Wolves har angiveligt meldt sig ind i ræset om at hente Yaya Touré på en fri transfer, efter hans kontrakt løb ud med mestrene fra Manchester City.

De kan meget vel komme til at møde modstand, idet Everton og Burnley også meldes interesseret.

Jack Wilshere – odds 6

Jack Wilshere

Nuværende klub: Arsenal

Den 26-årige Wilsheres kontrakt med Arsenal udløber denne sommer, og selvom de har tilbudt ham en ny aftale – som indebærer en lønnedgang – så har midtbanespilleren endnu ikke takket ja.

Wolves menes at have kontaktet englænderens agent. Angiveligt for at forhøre sig om muligheden for at tilknytte den engelske midtbanespillere. Der er dog en række bejlere til Wilshere, heriblandt Everton, Juventus og AC Milan, der alle følger hans situation tæt.

Jack Butland – odds 6,50

Jack Butland

Nuværende klub: Stoke City

Butlands fremtid hos Stoke City bliver der for tiden sået tvivl om. Det gør der, fordi klubben netop er rykket ned fra Premier League, og at målmanden forventes at skifte tilbage til netop denne liga.

Wolves er blandt de klubber, som har været kædet sammen med den engelske målmand. Det er Jürgen Klopp og Liverpool dog også, så de kan forvente at møde hård modstand i jagten på Butlands underskrift.

Det forventes, at Stoke vil forlange 30 millioner pund for Jack Butland, som for nylig udtalte, at hans fokus lige nu er på VM-slutrunden, og at tingene må ses på efter denne.

Joe Hart – odds 8

Joe Hart

Nuværende klub: Manchester City

Manchester City er klar til at sælge den engelske målmand, som ikke kommer med England til VM, efter landstræner, Gareth Southgate, valgte at udelade den tidligere landsholdsmålmand. The Three Lions kan derfor vælge enten at have Jordan Pickford, Jack Butland eller Nick Pope på mål.

Den 31-årige målmand tilbragte sidste sæson på udlån hos West Ham United. Her fik han 19 optrædener i Premier League, og holdt buret rent fem gange.

The Hammers har dog besluttet sig for ikke at købe Hart fri af hans kontrakt. Noget Wolves og Southampton angiveligt er parate til.

Loris Karius – odds 13

Loris Karius

Nuværende klub: Liverpool

The Reds henter højst sandsynligt en ny målmand i dette transfervindue efter Karius’ fadæse-optræden i Champions League-finalen. Dermed må Karius nok på jagt efter en ny klub. Og den klub kunne passende være Wolves.

Karius ankom til Liverpool i 2016 fra tyske Mainz for 40 millioner kroner.

Cristiano Ronaldo – odds 21

Cristiano Ronaldo

Ronaldos fremtid hos Real Madrid vil endnu engang være en af de helt store historier i endnu et transfervindue.

Den 33-årige offensivspiller har angiveligt fortalt sine holdkammerater i Spanien, at han har planer om at forlade Los Blancos denne sommer.

Wolves optræder på listen over de klubber, som bookmakerne mener, han kan tage hen. Det skyldes, at han er repræsenter af Jorge Mendes, som har gode forbindelser med folkene på Molineux.

Vi lader det være op til dig selv at bestemme, om du tør tro på en Cristiano Ronaldo i en Wolverhampton-trøje.

LÆS OGSÅ: Mourinho skubber rivalerne væk: Skriver kontrakt med russisk vidunderdreng