I følge den britiske avis, The Mirror, så er Manchester United tæt på at kunne lukke en aftale med CSKA Moskva-spilleren, Aleksandr Golovin, som José Mourinho har omtalt som en ‘russisk vidunderdreng’.

LONDON, ENGLAND – APRIL 05: Aleksandr Golovin of CSKA Moscow during the UEFA Europa League quarter final leg one match between Arsenal FC and CSKA Moskva at Emirates Stadium on April 5, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

United-træneren vil få rivalerne til at rive sig i håret, såfremt det lykkedes at skaffe Golovins underskrift, mens Juan Mata forventes at være på vej væk fra Old Trafford.

Golovin steg gennem ungdomsrækkerne og brød igennem på CSKAs førstehold i 2015, som han siden har optrådt 113 gange for. Derudover har han scoret og skabt i alt 24 mål.

Den 22-årige midtbanespiller er kreativ, med et skarpt overblik og arbejder hårdt uden bold. Dermed har han altså alle egenskaberne til at blive et typisk Mourinho-køb.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans er desperate: Nu florerer dette billede af Fekir på de sociale medier

For Matas vedkommende, kan en exit være meget nærstående. Han optrådte en masse gange i løbet af sidste sæson, men han møder hård modstand for en plads i startopstillingen. Her skal han blandt andet kæmpe med Anthony Martial, Alexis Sanchez, Jesse Lingard og Marcus Rashford om at være en af de startende elleve.

Dermed kan han meget vel ende langt nede ad rangstigen, såfremt han beslutter sig for at blive hos Manchester United.

Klubben fra Old Trafford har allerede mistet Michael Carrick, mens Marouane Fellaini er på randen til en afgang væk derfra. Derfor har de desperat brug for forstærkninger på midtbanen. Golovin er dog en spiller, der er på ønskelisten i mange klubber, men The Mirror mener altså, at Mourinho vinder kapløbet om russeren.

LÆS OGSÅ: José Mourinho spottet i Østrig – kigger på denne spiller