Liverpool har gjort den franske landsholdsspiller, Nabil Fekir, til en af deres primære emner i dette transfervindue. Flere medier skrev tidligere på ugen, at handlen var en såkaldt ‘done deal’.

Flere tilhængere af The Reds har været et smut forbi på de sociale medier, hvor de har sendt flere beskeder til den offensive midtbanespiller. Her beder de ham om at skifte til Anfield så hurtigt som muligt.

– Kom til Liverpool, skrev en bruger på Twitter, mens en anden skrev.

– @NabilFekir, hvornår offentliggør Liverpool, at du er deres nye spiller?

Men især én fan gik planken ud. Ved at benytte sig af Photoshop, satte han Fekirs ansigt på en Liverpools, før han tweetede ham et link.

Twitter-brugeren, som går under navnet @hiro585869, offentliggjorde fire billeder af Fekir sammen med beskeden: “Vi vil gerne se dig snart.”

Selvom handlen på ingen måde er en realitet. I dag har flere medier skrevet, at Liverpool måske går glip af muligheden for at hente Fakir, da også Bayern München og Atlético Madrid har meldt deres ankomst i jagten på franskmanden.

Fekir har opført sig noget koket vedrørende hans fremtid, men det så ud til, at han sagde farvel til både tilskuere og spillere under hans sidste hjemmekamp for Lyon i denne sæson.

Klubbens præsident, Jean-Michel Aulas, ser dog gerne, at prisen på Fekir kommer til at stige yderligere. Således håber han, at interessen fra både Bayern München og Atlético Madrid kan få beløbet i vejret.

Den franske klub kræver 50 millioner pund for den 24-årige offensivspiller.

Liverpool håber på at kunne gennemføre købet af Fekir, før VM går i gang den 14. juni.

Jürgen Klopp, som allerede har sikret sig Naby Keita og Fabinho, vil gerne strikke sin trup hurtigt sammen, inden den nye sæson begynder.

I følge VAVEL-journalisten, Mootaz Chehade, er handlen dog allerede afsluttet.

– Nabil Fekir til Liverpool er så godt så sikkert. Offentliggørelsen af handlen forventes at ske i løbet af den nærmeste fremtid, skrev Chehade på Twitter.

LÆS OGSÅ: Tragisk: Fodboldspiller dræbt af skud i Colombia