Et tragisk dødsfald er fundet sted i det sydamerikanske land, Colombia. To fodboldspillere var i blandt en gruppe, som blev skudt under en samling denne fredag. Angrebet er en bevidst handling, skriver det lokale politi i Colombia. Den 24-årige angriber, Alejandro Penaranda, er blevet bekræftet død efter et våbenangreb i Cali, Colombia, mens klubkammeraten, Heissen Izqueirdo, blev også såret i forbindelse med angrebet.

Penaranda spiller for Cortulua, som han i øjeblikket er lejet ud til fra America de Cali. Han menes at have befundet sig hos den tidligere holdkammerat, Cristian Alexis Borja, på tidspunktet for skyderiet.

Izqueirdo, holdkammerat til den afdøde, Alejandro Penaranda, som blev såret i angrebet, blev såret og derefter bragt til hospitalet efter et angreb, som af det lokale politi er blevet beskrevet som en bevidst handling.

– Skyderiet skete omkring klokken 12.40 lokal tid fredag. Der var en fest med forskellige fodboldspillere, fortæller den vagthavende ved Calis politi, Hugo Casos.

LÆS OGSÅ: Chok: Klopp vil hente to Barca-stjerner til Anfield

– En mand ankom til stedet, hvor han spurgte efter en kvinde, og sekunder efter, sprang han over en mur, og begyndte at skyde de unge mænd, hvor han efterlod en død og en såret efter et skudangreb.

– Vi arbejder i øjeblikket på sagen, og ser det som lidt af en udfordring for os at udpege et motiv for dette drab.

LÆS OGSÅ: José Mourinho spottet i Østrig – kigger på denne spiller

– I følge de indledende undersøgelser, så har angrebet været rettet mod Alejandro og Heissen. Vi mener, at det er en bevidst handling.

Penaranda begyndte sin karriere hos Atlético Nacional, før han forlod klubben til fordel for America de Cali i 2014, og herefter begyndte han et udlån til det colombianske Serie B-mandskab, Cortulua.

LÆS OGSÅ: Fire markante profiler kan forlade Bayern denne sommer: Vi er villige til at lytte på tilbud