Bayern München er i gang med at muge i deres store trup, og kan ende med at afsætte fire spillere denne sommer. Mandskabet fra det bayerske område af Tyskland vil dog afvise ethvert bud på Robert Lewandowski i det kommende transfervindue. Derudover fastholder de tyske mestre deres interesse for Christian Pulisic, som også jagtes af Chelsea.

Den tyske fodboldklub, FC Bayern München, er villige til at lytte på tilbud for Jerome Boateng, Thiago Alcantara, Juan Bernat og Arturo Vidal denne sommer.

De tyske mestre vil gerne have skåret ned i størrelsen på deres trup under den nye træner, Niko Kovac, men vil afslå ethvert tilbud på Robert Lewandowski.

LÆS OGSÅ: Vanvittig teori: Derfor blev Salah skadet

Lewandowski har gentagne gange været kædet sammen med et skifte væk fra Allianz Arena, og er desperat for at vinde Champions League, som han endnu ikke har prøvet.

Bayern fastholder deres interesse for Christian Pulisic, som også har været meldt på vej til Chelsea. Den 19-årige amerikaner er et af de varmeste navne blandt ungdomsspillere i Europa for tiden, og ville være en kærkommen tilføjelse til Kovac’ aldrende trup.

Arjen Robben og Franck Ribery er ved at træde ind i deres karrieres efterår. Pulisic kunne derfor bringe noget nyt og friskt ind i truppen, som efterhånden er ved at få en del rynker.

LÆS OGSÅ: Marca: Han er favoritten til at tage over efter Zidane

Bayern München vandt endnu engang det tyske mesterskab helt suverænt. Med 84 point efter 34 kampe, var der aldrig nogen tvivl. Schalke 04 – den nærmeste forfølger – på andenpladsen skrabede 63 point, altså 21 mindre end Bayern, sammen.

Hvor overbevisende, Bayern  München vandt, afspejler sig også i, hvornår triumfen kom i land. Allerede den 7. april – fem runder før sæsonafslutningen – kunne man kalde sig ‘Bundesmeister’ med en sejr på 4-1 over Augsburg.

I Champions League-finalen røg man ud i semifinalen til de senere vindere fra Real Madrid efter et samlet 3-4-nederlag.

LÆS OGSÅ: 5 gode bud på Uniteds nye 10’er