En grædefærdig Mohamed Salah må forlade banen under Champions League-finalen i Kiev mod Real Madrid. Foto: Getty Images

Det har ikke været en nem uge for Liverpool og deres egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah. Egypteren var – grædefærdig – tvunget til at forlade banen i Champions League-finalen i Kiev.

Salah var i en duel med Sergio Ramos i første halvleg af finalen. Ramos tog Salah med sig ned i faldet, idet Real Madrid-forsvareren tog fat i hans modstanders arm.

Lige så snart ulykken skete, var der frygt hele verden over i forhold til, hvorvidt egypteren ville blive klar til VM-slutrunden denne sommer.

LÆS OGSÅ: Liverpool mangler ny målmand: Har fundet billigt alternativ i Italien

Men i løbet af de seneste 24 timer, har det egyptiske landshold bekræftet, at Salah når at blive klar til sommerens turnering i Rusland.

Her skal Egypten møde Rusland, Saudi-Arabien og Uruguay i deres gruppespil.

Men i følge Mubarak al-Bathali, som er en imam fra Kuwait, og har over 63.000 følgee på Twitter, så blev Mo Salah skadet mod Real Madrid af en helt særlig årsag.

Al-Bathali mener nemlig, at Liverpool-stjernen blev straffet for at bryde med Ramadan-højtiden for tidligt.

LÆS OGSÅ: 5 ting vi lærte af Liverpools sæson

Som en straf for at være en dårlig muslim, påstås det, at den egyptiske Liverpool-angriber blev straffet af Gud, og derfor måtte lade sig udskifte. Al-Bathali skriver følgende på Twitter.

– Gud straffede ham. Desværre vil han komme til at bære byrden. Begynd ikke at tro, at muslimer mener, at livet er lagt i hænderne på skæbnen. Det er lagt i hænderne på Gud, og alene han træffer beslutningerne, onde eller ikke onde.

Så betyder det, at Sergio Ramos rent faktisk udførte Guds arbejde? Naturligvis vil dette tweet blot blive anset som en påstand uden substans.

LÆS OGSÅ: Marca: Han er favoritten til at tage over efter Zidane