Selvom det længe har været spanske FC Barcelona, der er rygtet tæt på italienske Marco Verratti, spøger det nu fra det engelske efter et kontroversielt agentskifte fra PSG-stjernens side.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Manchester United er nemlig klar til at byde på den italienske midtbane-maestro i dette transfervindue. Jose Mourinho er tæt med den nye agent til Verratti Mino Raiola, og dermed kan dette føre til et sensationelt skifte til Old Trafford.

Idéen er ikke tosset i Mourinhos hoved, og han vil forsøge sig med bud på den lille vævre midtbanemotor. Det skriver det italienske medie CalcioMercato. United skulle efter sigende stå klar med £70m for Verratti svarende til ca. 580 mio. danske kroner.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Mediet skriver videre, at den franske hovedstadsklub ønsker Anthony Martial den anden vej som en del af handlen, men den unge franskmand er ikke en mand, man ønsker væk fra Old Trafford, hvorfor ledelsen hos The Red Devils forsøger at lave en handel udenom Martial.

Ifølge mange velansete kilder ønsker den italienske landsholdsspiller stadig et skifte væk fra den stenrige franske klub, og at spanske Barcelona er Verrattis førsteprioritet. Men agentskiftet han foretog sig forleden, sætter skub i rygterne om, at Manchester United i stedet er den kommende destination.

Photo by Alex Morton – The FA/The FA via Getty Images

Raiola sørgede for skifter til Manchester United for stjerner som Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic og senest Romelu Lukaku. Et tæt samarbejde med landsmanden Mourinho gør livet svært for Barcelona i deres jagt på, hvad de ser som, Andres Iniestas afløser på midtbanen.