Brøndby har på deres hjemmeside, offentliggjort det. Daniel Agger stopper efter kampen i dag mod SønderjyskE.

Af Lasse Dam Drescher

Brøndby-spilleren Daniel Agger stopper i Brøndby efter sæsonen, og nu skal han formentlig til at overveje hans fremtid. Daniel Agger tog turen tilbage til hans ungdomshold, efter en længere periode hos Liverpool. Agger spillede for Liverpool i perioden 2006-2014, og Agger var en vigtig spiller for Liverpool men han var bare plaget af alt for mange skader.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Daniel Agger udtaler følgende om situationen:

“Efter den sidste kamp i ligaen, vil jeg sætte mig sammen med familien og finde ud af om jeg skal fortsætte med at spille fodbold. Det er en svær beslutning, uanset om jeg stopper eller fortsætter.

Brøndby har fyldt meget i mit liv. Det var her, jeg blev voksen, både som fodboldspiller og som person. Jeg vil gerne sige tak for en venlighed og støtte, jeg altid har fået her i klubben. Det vil jeg aldrig glemme.

Jeg havde håbet, jeg kunne slutte i klubben med at vinde trofæer. Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes, fordi fodbold handler om at lave resultater og opnå noget. Men jeg må også kigge indad og sige, at jeg heller ikke selv har ramt mit topniveau, blandt andet på grund af de skader, jeg har kæmpet med.”

Læs også: Tidligere Brøndby-spiller blomstrer i Spanien