Det blev til en flot sæson for Ajax. Den hollandske hovedstadsklub nåede frem til semifinalen i Champions League, mens den samtidig hev den 34. titel i hjemlandet i land.

Ajax

AMSTERDAM, NETHERLANDS – JANUARY 21: (L-R) Donny van de Beek, Joel Veltman, Matthijs de Ligt and Klaas-Jan Huntelaar of Ajax looks on during the Dutch Eredivisie match between Ajax Amsterdam and Feyenoord at Amsterdam ArenA on January 21, 2018 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Hvis næste sæson skal blive endnu flottere, kræver det forstærkninger. Det ved ledelsen på Johan Cruijff ArenA også godt. Derfor er de i fuld gang med at kigge efter netop disse.

Allerede nu har klubben valgt at investere i en spiller forud for den kommende sæson. Det er den 21-årige argentiner, Lisandro Martinez, der kommer til fra Defensa Y Justicia.

Den 21-årige argentiner kan spille både i den centrale og venstre del af forsvaret, skriver Football Oranje. Han er rejst til Amsterdam for at færdiggøre de sidste detaljer.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid egentlig ud?

Martinez har optrådt 57 gange for Defensa Y Justicia og det er blevet til tre mål. Hverken transferpris eller kontraktlængde er blevet offentliggjort i skrivende stund.

Som du kan se herunder, skriver den sælgende klub, Defensa y Justicia på klubbens Twitter-profil, at Lisandro Martinez er fortid i den argentinske.