Ajax-spilleren Jaïro Riedewald rygtes væk fra den hollandske storklub. Den 20-årige hollænder forventes at blive genforenet hos Crystal Palace, med den tidligere Ajax-træner Frank de Boer.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Football London, skriver at Premier League formentlig bliver en hollænder rigere, i løbet af den næste periode. Det er Ajax-forsvarsspilleren Jaïro Riedewald som rygtes til Everton og Crystal Palace.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Rygter fra Holland, fortæller at Riedewald foreterækker et skifte til Crystal Palace, frem for Merseyside-mandskabet Everton. Det forventes at det er fordi at Crystal Palace-træneren, er hollænderen Frank de Boer.

Dog skal det også understreges at Evertons træner Ronald Koeman, også er hollænder. Men det kan formentlig også være fordi at der er størst chance for spilletid, hos Crystal Palace end der er hos Everton.

Premier League-storklubben Everton har også hentet engelske Michael Keane til klubben, fra Burnley. Jaïro Riedewald står noteret for 63 kampe for den hollandske storklub Ajax.

Spiller kendskabet en rolle, i denne mulige transfer?

Frank de Boer trænede jo tidligere den hollandske storklub Ajax, og det spiller formentlig også en rolle. Det forventes samtidig at Jaïro Riedewald koster omkring 85.000.000 kroner, at hente væk fra Amsterdam.

Crystal Palace har vist stor interesse i franskmanden Mamadou Sakho, men Liverpool-spilleren er for dyr ifølge Palace. Derfor tyder det på at Riedewald kunne blive den næste Crystal Palace-signing.

Læs også: CHOK: Tottenham-stjerne vil til United