Den 28-årige hollandske midtbanespiller Siem de Jong har ifølge engelsk medie skiftet væk fra Premier League. De Jong har skrevet under med den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie TheMag skriver at hollænderen Siem de Jong nu officielt, skifter tilbage til hollandsk fodbold. Det meldes at klubben som har sikret sig Siem de Jong er den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

(Photo: Getty Images)

Den 28-årige midtbanespiller har tidligere spillet for Ajax. Det blev til 171 kampe og 51 mål for Siem de Jong, da han spillede for Ajax. Siem De Jong befandt sig hos Ajax i perioden 2007 til 2014.

Siem de Jong skiftede i 2014 til Newcastle, hvor det har været et blandet ophold. Det har dog primært været en skuffelse. Siem de Jong har nemlig haft mange problemer med skader, og så har han samtidig haft svært ved at finde formen.

De Jong har ifølge mediet underskrevet en tre-årig kontrakt med Ajax Amsterdam. Den nuværende Premier League-klub Newcastle, kommer til at tjene omkring 30.000.000 kroner på salget af Siem de Jong.

Newcastle foretager en klog beslutning

Det er ifølge det engelske medie en klog beslutning, fra den nyoprykkede Premier League-klub at sælge den 28-årige midtbanespiller. Det er specielt en klog beslutning, fordi Newcastle har indset de ikke rigtig har brug for Siem de Jong. Derfor er det smart at sikre sig de penge, de kan.

Læs også: Dortmund henter ukrainsk stjerne til klubben