Den 27-årige ukrainske landsholdsspiller Andriy Yarmolenko har nu forladt Dynamo Kiev, for at skifte til Bundesliga-storklubben Borussia Dortmund. 

Af Lasse D. Drescher

(Photo: Getty Images)

Den ukrainske landsholdsspiller Andriy Yarmolenko har nu officielt forladt Dynamo Kiev, for at skifte til den tyske storklub Borussia Dortmund. Det er ifølge flere medier måske som en erstatning for Ousmane Dembélé, som har skrevet under med FC Barcelona.

Den 27-årige ukrainer har været i ni sæsoner hos Dynamo Kiev, og det er formentlig derfor Yarmolenko nu forlader den ukrainske storklub.

Prisen som Borussia Dortmund betaler for Andriy Yarmolenko ligger på, omkring 185.000.000 kroner. Yarmolenko står noteret for 339 kampe for Dynamo Kiev, hvor det er blevet til 137 mål. Der er ingen tvivl om at det er en nydelig statestik, for den ukrainske landsholdsspiller.

Andriy Yarmolenko har underskrevet en fire-årig kontrakt med Bundesliga-storklubben. Som tidligere nævnt så har Borussia Dortmund hevet mange penge hjem, på salget af den unge franskmand Ousmane Dembélé.

Har Borussia Dortmund spillet den smart?

Hvis Dynamo Kiev-stjernen Yarmolenko kan udfylde det meste af Dembélés rolle hos Dortmund, så har han formentlig været alle pengene værd. Såfremt Yarmolenko bliver en succes, så har Dortmund tjent mange penge.

Læs også: Guardiola: Premier League er ikke den hårdeste og bedste liga