Den 18-årige Ajax-forsvarsspiller Matthijs de Ligt rygtes væk fra Ajax Amsterdam. Der er ifølge engelsk medie stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Soccerisma skriver, at Premier League-storklub har interesse i Ajax-talent. Det er den blot 18-årige hollandske midterforsvar Matthijs de Ligt, som rygtes væk fra den hollandske storklub.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Matthijs de Ligt spiller dog ikke på Ajaxs førstehold, men på deres reservemandskab. Det meldes at José Mourinho og Manchester United har haft hollænderen i kikkerten, i en længere periode.

Den hollandske fodboldlegende Marc Overmars har været i ledelsen hos Ajax siden 2012. Overmars understreger at Matthijs de Ligt vil koste meget, for en anden klub at hente væk fra Ajax Amsterdam.

Den hollandske legende har ifølge meget afsløret, at Ajax minimum kræver omkring 375.000.000 kroner for Matthijs de Ligt. Det er ifølge det engelske medie en for stor sum, da Ajax-spilleren blot er 18 år, og så spiller han for reserveholdet.

Soccerisma skriver samtidig at der er flere klubber, som har holdt øje med Matthijs de Ligt. Dog er det på nuværende tidspunkt, blot Manchester United som for alvor viser interesse i den unge hollænder.

Ajax skaber en masse gode talenter

Det tyder på at Ajax er inde i en god periode, med en masse solide fodboldtalenter. I sommerens transfervindue solgte de et andet forsvarstalent. Det var columbianeren Davinson Sanchez på 21 år.

Davinson Sanchez forlod den hollandske storklub, for at skifte til Premier League-storklubben Tottenham. Sanchez blev solgt for omkring 300.000.000 kroner, og derfor kan Ajax lige pludselig tjene rigtig mange penge på to salg.

Såfremt at Manchester United og andre storklubber for alvor, viser stor interesse i den hollandske forsvarsspiller Matthijs de Ligt. Men spørgsmålet går så på, om Manchester United vil bruge så mange penge, på en enkelt forsvarsspiller samtidig med han er så ung.

Læs også: Real Madrid-spiller er jagtet af Premier League-storklub