Real Madrid-spilleren Mateo Kovacic rygtes væk fra den spanske hovedstad, og mod den engelske storklub Liverpool. 

Af Lasse D. Drescher

Liverpool har ifølge mediet Sportskeeda stor interesse, i Real Madrid-midtbanespiller. Det er den 23-årige kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic, som i en længere tid har været rygtet fra den spanske storklub.

(Photo: Getty Images)

Den kroatiske midtbanespiller har tidligere været sammenlignet med nogle store stjerner, og der har været store forventninger til kroaten. Dog har Mateo Kovacic ikke fået meget spilletid, og det er formentlig derfor han nu rygtes væk.

Mediet skriver at prisen på Mateo Kovacic ligger på omkring 275.000.000 kroner. Det forventes at Premier League-storklubben Liverpool er klar, til at sende penge mod den spanske storklub for at sikre sig kroaten.

Grunden til at den 23-årige Real Madrid-spiller rygtes mod Liverpool, er ifølge mediet grundet at Philippe Coutinho endnu engang rygtes væk fra Anfield. Det forventes ifølge mange at Liverpool formentlig sælger Coutinho, i løbet af den nærmeste fremtid.

Da de har så solid en offensiv for tiden, at de måske bør overveje at sælge Coutinho. Hvis Liverpool sælger Coutinho, kan de sikre sig mange millioner på salget. Samtidig bruge nogle af pengene på at gardere sig, efter salget af brasilianeren.

Mateo Kovacic har også spillet for det kroatiske landshold. og han har vist at han godt kan spille på et højt niveau. Det forventes ifølge det engelske medie, at Mateo Kovacic formentlig godt kan gå direkte ind på Liverpool-holdkortet.

Skiftet til Real Madrid har ikke været en succes

Kroaten Mateo Kovacic forlod Inter Milan, for at skifte til Real Madrid hvor mange troede kroaten skulle have sit gennembrud. Men som tidligere nævnt, så har det ikke helt gået som midtbanespilleren havde håbet på.

Derfor forventes det at den 23-årige kroat forlader Real Madrid, måske allerede i januars transfervindue.

Læs også: Xabi Alonso afslører: Sådan stopper man Lionel Messi