Sir Alex Ferguson mener at duellen mellem Jose Mourinho og Pep Guardiola nok skal gøre sæsonen spændende. 

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-træner Sir Alex Ferguson mener at den nuværende United-træner Jose Mourinho nok skal give Pep Guardiola hård konkurrence, selvom Alex Ferguson tror at Manchester City bliver engelske mestre i den nuværende sæson.

(Photo by David Rogers/Getty Images)

(Photo by David Rogers/Getty Images)

Sir Alex er sikker på at Mourinho har indstillingen og spillerne til at kæmpe mod Guardiola, selvom Mourinho har fået en blandet start på hans Manchester United-sæson.

Sir Alex Ferguson udtaler følgende til Kicker:

“Pep Guardiolas evner er fantastiske, Conte er ved at få Chelsea tilbage på sporet igen, men Mourinho kan også spille op med Guardiola. Han har vundet Champions League-trofæet med to forskellige klubber, i tre forskellig lande. Erfaringen og duellen mellem Guardiola og Mourinho skal nok gøre sæsonen meget spændende.

Jeg var lidt skuffet over Manchester City da de spillede mod Barcelona. Når Messi ser en chance, skal han nok lave noget brugbart ud af den. Men Citys generelle spil var ikke godt. De missede en virkelig god mulighed der.

Gladbach uden nogle af stjernerne formåede stadig, at vinde over Celtic og det var fortjent. Guardiolas hold har et stort arbejde foran sig, hvis de skal videre i Champions League-turneringen.”

Læs også: Ny højreback: Barca lurer på 5 PL-backs