Barcelona mistede Dani Alves på en fri transfer til Juventus i sommer. En handel der gjorde ondt i mange Barcelona-hjerter, men nu er klubben på udkig efter nye forstærkninger, og der er masser af overraskende navne. Det erfarer Daily Express.

Af Anders Lang Jensen

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 03:  Branislav Ivanovic of Chelsea reacts during the Barclays Premier League match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge on October 3, 2015 in London, United Kingdom.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Photo by Julian Finney/Getty Images

Glen Johnson spiller i Stoke, men er ikke førstevalg. Mest af alt ligner han en afdanket spiller, som har spillet de kampe, han skulle i sin karriere. Det ændrer dog ikke på, at selveste Barcelona er lune på den 32-årige spiller, der ellers kun har spillet 4 kampe denne sæson.

Avisen erfarer også, at Barca kigger andre steder i det engelske. Den spanske storklub vil gerne hente en billig back ind til januar.

Her kigger de også på Chelseas Ivanovic, Uniteds Antonio Valencia og Citys Sagna. Til slut meldes Lichtsteiner fra Juventus også som en kandidat i Barca.

Ledelsen i Barcelona ser gerne defensive forstærkninger i januar, efter man ikke har præsteret helt optimalt i de bagerste geledder indtil videre.