Ryan Giggs stopper hos Manchester United, efter 29 år på Old Trafford. Sir Alex Ferguson støtter Jose Mourinhos valg. Læs hele interviewet længere nede i artiklen.

Af Lasse Dam Drescher

Ryan Giggs er en sand Manchester United-legende. Han har været tæt på klubben igennem de sidste 29 år. Det samarbejde er nu slut, efter at Jose Mourinho har overtaget Louis van Gaals plads.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Jose Mourinho har nemlig valgt at bringe hans egen assisterende træner med til Old Trafford, og derfor må Giggs sige farvel til pladsen. Sir Alex Ferguson støtte Mourinhos valg i et interview med BBC.

Sir Alex Ferguson udtaler følgende:

“Din assistent skal være en du kender godt, og som du har stor tiltro til. Da jeg kom til Manchester United, tog jeg Archie Knox med, vordi han var en værdifuld person for mig. Jeg stolte 100 procent på ham. Jose Mourinho har haft hans assistent i nogle år, og derfor støtter jeg hans valg med at bevare det gamle samarbejde.

Men havde Jose ikke haft en assistent, havde han taget Ryan Giggs. Joses poker-face og hans attitude er noget specielt. Det er en meget høj-intens industri, du skal have fat i dem som går til stålet, og som har karakter og personlighed.

Jeg støtter Joses valg, og det er også på tide at Ryan står på helt egne fødder.”

Læs også: Fiorentina henter ungt stjernefrø