Trent Alexander-Arnold udtaler at holdkammeraten Mohamed Salah, har hjulpet ham, til at blive klar til finalen mod Real Madrid. Hvor det forventes at Alexander-Arnold starter inde, og skal spille imod Cristiano Ronaldo.

Af Lasse D. Drescher

Trent Alexander-Arnold  forventes ifølge de fleste medier, at starte inde i Champions League-finalen mod Real Madrid. Det er mediet Teamtalk, som skriver at den 19-årige englænder skal være yderst vågen og klog.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Alexander-Arnold har været velspillende for Liverpool, og han har mere eller mindre vundet duellen om pladsen over Nathaniel Clyne. Selvom Nathaniel Clyne er ældre, og har mere erfaring. Så forventes Alexander-Arnold at starte inde, i det vigtige opgør.

Englænderen forventes at skulle spille direkte mod Cristiano Ronaldo, og Trent Alexander-Arnold fortæller at han har lært noget, af holdkammeraten Mohamed Salah. Det omhandler duellen som Alexander-Arnold formentlig vil have, med portugiseren Ronaldo.

Trent Alexander-Arnold udtaler følgende:

“De fleste modstandere som jeg kommer imod, er ikke Ronaldo. Man må vise ham respekt, men ikke for meget, fordi så tager han chancen og overspiller en. Mit job vil være at gøre alt jeg kan, for at stoppe ham og altid vinde duellerne.

Mohamed Salah har hjulpet mig meget, til at forberede mig på duellen som jeg vil komme ud i. Hele holdet kæmper for at blive klar til kampen, da det er en ekstremt vigtig kamp, og resultatet er vigtigt for os.”

Vi har nået rigtig meget i denne sæson, og vi håber på at vi kan toppe i weekenden. Således at vi slutter sæsonen helt fantastisk af.”

Trent Alexander-Arnold er blevet elsket af Liverpool-tilhængerne, efter hans gennembrud hos den engelske storklub. Også fordi at han er en af de helt unge spillere i truppen, som forventes at kunne være solid for Liverpool, i en del år fra nu af.

Læs også: Giggs: Bale kan afgøre Champions League-finalen