Ryan Giggs håber på at se Gareth Bale få en stor rolle, i Champions League-finalen mod Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Yorkshirepost skriver at Ryan Giggs har kommenteret, på at Liverpool skal være bange for Gareth Bale. Når det er at Liverpool og Real Madrid tørner sammen, i Champions League-finalen på lørdag.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Waliseren Gareth Bale kan ifølge Ryan Giggs få en stor rolle, hos Real Madrid. På trods af at Gareth Bale måske starter på bænken. Da Gareth Bale kan gøre en del på egen hånd efterhånden, nu hvor han er skadesfri.

Ryan Giggs udtaler følgende til mediet:

“Hver gang jeg ser Gareth spille, så har han en stor rolle. Det viser hvor god han er, også selvom han sidder på bænken. Han bliver tit skiftet ind, og så laver han enten et mål, eller en assist.

Han er en af de bedste spillere i verden, og han er meget sulten efter at vinde, og for at spille i finalen. Han vil håbe på at starte inde i finalen mod Liverpool, men ellers gør han sig klar til at kunne komme ind, og ændre kampens resultat.

Gareth har altid haft et stort potentiale, og han arbejder videre. Han har spillet for en topklub i lang tid, med en masse gode spillere omkring sig. Han har været en stor succes for klubben, og for landsholdet.

Ryan Giggs har tydeligvis stor tiltro, til at landsmanden Gareth Bale kan få stor succes i Champions League-finalen. Det er ifølge Giggs tydeligt, at for at Bale skal kunne spille godt, så skal han nødvendigvis ikke starte i finalen imod Premier League-storklubben Liverpool.

Manchester United-legenden håber formentlig også på at Gareth Bale spiller godt, eftersom at de er landsmænd. Waliseren rygtes samtidig også mod Premier League, eftersom at spilletiden hos Real Madrid er lidt usikker.

Læs også: Hudærlig Hazard: Derfor vinder jeg ikke Ballon d’Or