Af Anders Lang Jensen

Chilenske Alexis Sanchez rygtes fortsat til ligarivalerne fra Manchester City, men Arsenal ønsker ikke at miste deres offensive omdrejningspunkt uden en stærk spiller den anden vej.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Sommerens transfervindue smækker dørene i senere denne torsdag i aften til midnatstid. Guardiolas City jagter konstant den chilenske verdensstjerne helt indtil sidste sekund i aften. Det stiller The Gunners i et stort dilemma og en kamp mod tiden.

Men London-klubben er ikke helt afvisende overfor et salg af Alexis på transfervinduets sidste timer. Der skal blot en anden profil den anden vej. Alexis kan forlade Emirates Stadium på en fri transfer om bare en sæson efter kontraktudløb.

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Dermed er The Gunners villige til at tjene en skilling på den tidligere FC Barcelona-profil. Ifølge engelske Mirror skal Paris Saint-Germains tyske offensivspiller Julian Draxler ind den anden vej til Emirates Stadium.

Avisen melder, at City smider et sidste bud på £60m, inden vinduet lukker, men Arsene Wenger og co. ønsker lige et nøk højere og en pris på £70m. Men hvis det lykkedes Wenger at lande Draxler på den rigtige side af deadline-day, accepterer Arsenal konkurrenternes bud på Alexis.

Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Draxler har været et emne på Emirates Stadium i mange sæsoner efterhånden. Ligesom den tyske offensivstjerne er Leicesters Riyad Mahrez og Monacos Thomas Lemar også muligheder for Wenger her på den dramatiske sidstedag i transfervinduet.

Der er lagt op til en dramatisk og særdeles spændende dag med forhåbentlig mange fede transfers. Hvem håber du får lavet en handel i løbet af dagens højspændte timer?