Arsene Wenger har vist en modstandskraft, som Arsenal-fans ikke har set lige. Den franske træner vil gøre alt for at beholde Alexis Sanchez i klubben.

(Photo by Dan Istitene/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Før i tiden, når en spiller havde 12 måneder tilbage af sin kontrakt og ingen intention om at forlænge med Arsenal, ville Wenger ikke tøve med at sælge ham til højest bydende.

Men det er noget andet med Sanchez. Wenger vil ikke lægge sig fladt ned i sagen om den lille chilener, der gerne vil væk fra den engelske hovedstad.

LÆS OGSÅ: Lukakus Instagram-konto under angreb: Dette nåede hackerne at gøre

Med risiko for at den chilenske landsholdsspiller kan gå gratis næste sommer, er Wenger fast besluttet på at gøre alt, hvad kan for at holde Sanchez i Arsenal sæsonen ud.

Enhver mand har sin pris

Manchester City har været nævnt som den mest sandsynlige kommende destination for den 28-årige chilener og selvom indledende forhandlinger har været afholdt, mangler der stadig et formelt bud.

Derfor spidser Pep Guardiola og co. I øjeblikket ører. Arsenal har nemlig fastsat en salgspris på Sanchez. The Mirror skriver, at Arsenal skal have 70 millioner pund, eller omkring 567 millioner danske kroner, hvis han ikke skal blive i Arsenal resten af denne sæson.

Den engelske avis påstår derudover også, at klubben fra Nordlondon kun vil sælge, hvis der bliver budt salgsprisen eller over for deres lille juvel.

Wenger vil holde fast i, at Sanchez ikke sendes af sted til en Premier League-rival, men det er dog mest realistiske, eftersom ikke mange andre klubber i Europa har råd til at slippe så mange penge for en enkelt spiller.

Ligesom med Sanchez så har både Mesut Özil og Alex Oxlade-Chamberlain også kontraktudløb inden for de kommende 12 måneder. Men Wenger føler – forståeligt nok – at Arsenals chancer for at vende tilbage til Champions League er stærkere med den farlige trio i klubben.

Den tidligere Barcelona-stjerne forventes at få sin første kamp for Arsenal i denne sæson mod Liverpool på søndag. Hidtil har han siddet ude med en lyskeskade.

LÆS OGSÅ: Officielt: Mads Aaquist skifter klub