FC Helsingørs 22-årige midtbanespiller, Mads Aaquist, skifter pr. dags dato til FC Nordsjælland. Det meddeler den nordsjællandske klub på sin hjemmeside efter et bestået lægetjek.

HELSINGOR, DENMARK – JULY 24: Mads Aaquist of FC Helsingor controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Helsingor and OB Odense at Helsingor Stadion on July 24, 2017 in Helsingor, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

FC Nordsjælland har været en tur hos de nordsjællandske konkurrenter fra FC Helsingør, og her har man rapset en af de spillere i klubben, nemlig 22-årige Mads Aaquist, der har en fortid i F.C. København.

Til FC Nordsjællands hjemmeside udtaler Carsten V. Jensen, som er sportsdirektør i klubben, følgende:

-Mads er endnu en spiller, der har taget den lange vej til FCN, hvilket kan vise sig at være til hans fordel. Via FCK’s akademi og førsteholdstrup til et mindre vellykket ophold i AC Horsens til FC Helsingør, hvor udviklingen for alvor har taget fart.

LÆS OGSÅ: Hvorfor overværede Mourinho City-kamp? Se United-fansenes sjove forklaringer

Hovedpersonen selv er glad for at blive en del af FC Nordsjællands trup fremover:

-Jeg ser frem til at komme i gang i FCN og være en del af klubbens fuldtids-setup, hvor der spilles fodbold, som passer til den måde, jeg spiller på. Jeg kan godt lide, at der er en klar idé om, hvordan der spilles og trænes nede fra ungdomsrækkerne og op til førsteholdet. Det hele er ikke så distanceret, som det ellers kan være.

Mads Aaquist har spillet 44 kampe for de danske ungdomslandshold, men har stadig sin debut på Landsholdet til gode.

Mads Aaquist kan komme i aktion allerede på søndag, hvor FC Nordsjælland hjemme på Right to Dream Park tager imod de forsvarende mestre fra F.C. København.

LÆS OGSÅ: Klopp har en plan B klar, hvis Van Dijk-handel kikser – den vil dog ikke glæde Liverpools fans