Anders Lang Jensen

Arsenal mangler fortsat at forlænge med de to offensivstjerner i Alexis Sanchez og Mesut Özil. Førstnævnte forventes slet ikke at blive hos Arsene Wenger efter sommeren 2018. Flere storklubber øjner en fri transfer af en klassespiller.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Klubber som Manchester City, Paris Saint-Germain og Manchester United er alle varme på den chilenske landsholdsstjerne. Grundet den oplagte mulighed for at hente Alexis uden at betale en øre til Arsenal, bliver der talt om sign-on bonusser, som er et beløb direkte i lomme til Alexis, hvis han skriver under med en klub.

Sådan én står bl.a. Pep Guardiola og Manchester City klar med. Helt frem til sidste time af sommerens transfervindue var der kontakt mellem City og Alexis omkring et skifte. Angiveligt ønsker den offensive stjerne at skifte til hans tidligere manager Guardiola.

Photo by Clive Mason/Getty Images

Thomas Lemar var erstatningen for Alexis, hvis man på Emirates Stadium lykkedes med at lande den franske AS Monaco-stjerne. Missionen mislykkedes dog i de sidste timer af deadline-dagen, og dermed ønskede The Gunners altså ikke at sige farvel allerede denne sommer.

Disse ønsker står angiveligt stadig på, hvorfor den engelske avis Mirror nu beretter om, at Alexis har fundet sin fremtid og har den på plads. Han vil skifte til ligarivalerne fra Manchester City inden næste sæson på en fri transfer.

Photo by AMA/Corbis via Getty Images

Et beløb på hele £20m står klubben på Etihad Stadium klar med, hvis Arsenal lader Alexis skifte til holdet fra den blå del af Manchester allerede i januar måned. Et samarbejde med Guardiola er ifølge avisen, det der trækker mest i Arsenal-stjernen.

Om Arsenal takker ja eller ej, gisnes der fortsat om, men ifølge avisen har chileneren sit hjerte på et skifte til City, om det så bliver til januar allerede, eller det må vente lidt endnu til næste sommer. Om det stadig er franske Lemar, der er løsningen, rygtes stadig i den engelske presse at være Wengers ønske.