Den tidligere AaB-spiller, Mathias Thrane, udtaler i et interview med Fyens Stitstidende, at han kan begå sig på mange pladser, og at han er klar til at kæmpe for sin plads i startopstillingen.

ROSKILDE, DENMARK - APRIL 05: Mathias Thrane of AaB Aalborg controls the ball during the Danish cup DBU Pokalen match between FC Roskilde and AaB Aalborg at Roskilde Idratspark on April 5, 2016 in Roskilde, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

ROSKILDE, DENMARK – APRIL 05: Mathias Thrane of AaB Aalborg controls the ball during the Danish cup DBU Pokalen match between FC Roskilde and AaB Aalborg at Roskilde Idratspark on April 5, 2016 in Roskilde, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Af Emil Plovgaard

Den tidligere HIK-spiller mener, at han kan gøre sig til på mange pladser. I et interview med Fyens Stiftstidende udtaler Thrane følgende:

”Jeg har vel ikke en absolut spidskompetence. Men jeg er god på de fleste områder og kan spille både på kanten og som et alternativ til Izunna (Uzochukwu, red.). Jeg er heller ikke nervøs for at begå mig på den defensive midtbane, hvis det skulle være nødvendigt.”

Det er ikke den første spiller, som Kent Nielsen henter til fra sin tidligere tid i AaB. Siden sommerens transfervindue startede har OB erhvervet sig flere spillere, der også har spillet i det nordjyske. Heriblandt kan nævnes Rasmus Jönsson og Kenneth Emil Petersen.

Mathias Thrane skal spille de næste to år i Odense.